1.Proceduri legale

Va putem consilia, sau ne putem angaja sa intocmim toate procedurile legale. Pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela etc.

Va sunt necesare urmatoarele:

  • Certificat medical costatator al decesului intocmit si semnat de medicul care a facut constatarea.
  • Dovada eliberata de politie sau parchet din care sa rezulte ca au fost sesizate (in cazul sinuciderii, accident, alte cauze violente sau cadavrul gasit – daca este cazul) In mod obligatoriu in aceste cazuri pe constatatorul de deces se impune viza Procuraturii.
  • Actul de identitate, livretul militar sau adeverinta de recrutare, dupa caz, pentru persoanele supuse obligatiilor militare pana la 60 ani.
  • Certificatul de nastere al persoanei decedate.
  • Actul de identitate al declarantului.
  • Certificatul de imbalsamare.
  • Certificatul de deces (se obtine in baza actelor mentionate, de la starea civila sau primaria localitatii in raza careia a survenit decesul).
     

2. Medic constatare deces

In momentul in care a intervenit un eveniment nefericit in viata dumneavoastra, respectiv decesul unei rude, unei persoane dragi, unui prieten sau cunostinta primul pas care trebuie facut este constatarea decesului de catre un medic care dupa examinarea corpului neinsufletit si constarea cauzei decesului elibereaza un

document ce poarta numele de “CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI”. Medicul care face acest lucru poate fi medicul de familie, sau orice alt medic competent pe care vi-l punem la dispozitie – medicii care opereaza pe salvarea ce apartine de Ministerul Sanatatii sau cei care opereaza pe salvarile SMURD elibereaza certificatele constatatoare doar in zilele de week-end.
Daca decesul a avut loc din cauze violente constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul Medico-Legal.

3. Personal pentru toaletare decedati

Corpul neinsufletit trebuie pregatit dupa datini si obiceiuri religioase pentru ultimul drum. Aceasta presupune, spalarea, imbracarea cu haine noi sau curate, daca este cazul barbieritul, coafatul, fardatul. Dupa incheierea acestui procedeu, corpul se aseaza in sicriu cu fata catre rasarit.
Echipa noastra experimentata va poate ajuta.

 

4. Transport funerar intern si international 

Oferim transport funerar intern si international cu masini si limuzine funerare moderne la standarde UE, microbuze pentru persoane.

 

 

5.Sicrie

Sicrie la preturi accesibile, sicrie de lux modele unicat din import. In aceste momente de grea incercare si durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificila. La magazinele noastre va punem la

 

dispozitie o gama larga de modele de sicrie, din diferite esente plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon etc. 
Preturile sicrielor variaza in functie de calitatea acestora, avem tot timpul in stoc sicrie ce pot satisface exigentele dumneavoasta, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe. Dimensiunile standard ale unui sicriu pot avea mici variatii, de aceea pentru lamuriri adresati intrebari agentilor companiei noastre de servicii funerare.

 

6. Personal manipulare sicriu

In situatia in care, familia indurerata doreste o echipa specializata pentru manipularea sicriului, va putem pune la dispozitie o astfel de echipa. Poate face serviciul de urcare/coborare a sicriului pe trepte indiferent de locatie si etaj, manipularea sicriului la capela/biserica pana in momentul preluarii de catre gropari.

7.Aranjamente florale

Aranjamentul floral funerar fie el coroana sau jerba, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizat dintr-o varietate larga de flori, marimea si modelul fiind lasat la alegerea dvs. Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica ce se ataseaza de acesta.
Mesajul poate fi unul clasic precum: “nu te vom (voi) uita niciodata”, “un ultim omagiu”, “sicere regrete”, “regrete eterne”, “vei ramane vesnic in amintirea mea(noastra)”, “sincere condoleante”, “cu sufletul indurerat”, etc. sau unul ales de dumneavoastra.

ORNAMENTAL HUC

Str. Steagului nr 51,Arad

Punct de lucru : Frumuseni

Telefon:

0745212682

0742831776

0257455312

Email:

huc.diana@yahoo.com